NOW Foods Vitamin C-500 Calcium Ascorbate-C | Витамин Ц., 250 капсули

  • Марка: NOW Foods
58,00 лв.

Витамин Ц e водоразтворим витамин с голяма важност за много процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло. Той помага при метаболизма на аминокиселините,синтеза на невротрансмитерите и усвояването на много хранителни вещества, като фолиева киселина и желязо. NOW Vitamin C-500 Calcium Ascorbate-C  е незаменим витамин, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин Ц има силно антиоксидантно действие, което подобрява здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага и при заздравяването на рани и фрактури. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции и заздравява кръвоносните съдове. Calcium Ascorbate-C спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола, поради което е добро средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтеза на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в канцерогени.

Калциев аскорбат е буферната форма на витамин Ц. Тази форма на витамина има висока биологична стойнст и не е киселинна.

 

         Защо да го приемам?

  • Мощен антиоксидант
  • За здрави зъби,венци и кости
  • Подсилва имунната система
  • Намаля риска от настинки
  • Вегетарианска формула
  • Съдържа био-флавоноиди

 

Прием: Една капсула 1 до 3 пъти на ден с храна.

 

Хранителна добавка

Съдържание: 250 капсули
Една доза: 1-3 капс.
Дози в опаковка: 250

Vitamin C (from Calcium Ascorbate) 500 mg
Calcium (from Calcium Ascorbate) 55 mg
Citrus Bioflavonoid Complex 10 mg


Други съставки: Gelatin (capsule), Cellulose and Magnesium Stearate (vegetable source).

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.

Caution:  For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.

Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle.

Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

Natural color variation may occur in this product.

Family owned since 1968.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!