Now Foods Vitamin D3+K2 | Витамин Д3+К2, 120 капсули

  • Марка: NOW Foods
35,00 лв.
NOW Foods Vitamin D3 & K2  комбинира две хранителни вещества D3 и K2, мастно разтворими витамини, изследвани в голяма степен за приноса им за здравето на костите, зъбите и сърдечно-съдовата система.
Ползи от комбинирания прием на К2 (МК7) и D3: Витамин D3 увеличава абсорбцията на калция и също има важно значение за костите и зъбите. Но вече е категорично доказано, че „слънчевият витамин” е по-добре да се приема не самостоятелно, а заедно с витамин К2-МК7. Така, благодарение на витамин D3 тялото абсорбира отлично калция, а с помощта на витамин К2-МК7, минералът отива директно към костите и зъбите, без риск от натрупване в кръвоносните съдове! 
 
Повече за витамин К2 можете да научите тук.
 
 
 
Приложение: Допринасят  за  правилното усвояване на калций от костите, както и за нормални нива на калций в кръвта и нормалното състояние на костите и зъбите. Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием. Спомагат за некалцифициране на кръвоносните съдове (натрупване на калций по стените им).

Продукта съдържа биоактивни форми на D3 и К2.

  

 

Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула, 1 до 2 пъти дневно с храна.
 
Хранителни стойности
Една доза: 1 Veg Capsule
  количество в доза % от дневен прием
Vitamin C
(from Ascorbyl Palmitate)
3 mg 3%
Vitamin D3
(as Cholecalciferol) (from Lanolin)
25 mcg (1,000 IU) 125%
Vitamin K2
(as Menaquinone-4) (MK-4)
45 mcg 38%
 

Други съставки:
Оризово брашно, целулоза (капсула) и силициев диоксид.
Не съдържа: пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, риба или черупчести. 
Внимание: Само за възрастни.
Консултирайте се с лекар, ако сте бременна / кърмите, приемате някакви антикоагуланти (като варфарин, кумадин, хепарин) или друго лекарство или имате медицинско състояние.
 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! При прием на антикоагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!