NOW Foods Vitamin E 13650 IU | Витамин Е - течен, 30 мл.

  • Марка: NOW Foods
33,00 лв.

NOW Foods Vitamin E 13650 IU е представлява течна форма за по-лесно усвояване на витамин Е, в голяма концентрация! Витамин Е са всъщност група от осем вещества, всяко със силни антиоксидантни свойства. Тези вещества се наричат токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). Първоначално този витамин се е считал за мазнина, която се извлича от растителни източници.

Витамин Е е есенциален витамин, което означава, че човешкият организъм не може да го синтезира самостоятелно и затова е необходимо да се приема чрез храна или добавки. Той е мастно-разтворим витамин и се съдържа в клетъчните мембрани. Алфа-токоферол функционира като силен антиоксидант, като не позволява образуването на свободни радикали и намалява оксидирането на липиди в клетките. Витамин Е подсилва имунната система и поддържа сърдечно-съдовата в добро здраве. Той е необходим за тъкани, които се нуждаят от приток на повече кислород като сърцето, мозъка и половите органи.

Недостигът на Витамин Е може да бъде причина за възникването на редица болести като стерилност, менструални проблеми, скъсен живот на червени кръвни клетки, невромускулни увреждания и др.

 

Прием: Приемайте две до три дози, сутрин с храна.

 

Състав

Дозировка
Една доза 6 капки (0.2 мл)
Дози в опаковка 150 дози
Дози на ден 1 доза
Витамини
Витамин Е 91 IU

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!