NOW Foods Xyliwhite Cinnafresh | Паста за зъби Канела

  • Марка: NOW Foods
16,00 лв.

NOW Foods Xyliwhite Coconut представлява натурална паста за зъби с аромат на канела. Тя съдържа Xylitol (Ксилитол), който е естествен захарен алкохол, с вкус и изглеждащ, като нормалната захар, но с 40% по малко калории за разлика от избелващите пасти, които се базират на флуорид и съдържат различни изкуствени добавки. Xyliwhite Cinnafresh намалява зъбната плака с помощта на ксилитол и избелва зъбите с помощта на папаин(ензим от Папая). 

Ксилитолът e естествен продукт, който се съдържа в плодовете. Всъщност човешкото тяло дори само произвежда до 15 гр. Ксилитол на ден. Въпреки, че Ксилитолът е открит през 1800 г., изследванията започват едва преди 50 години.Някои от най-интересните от тях доказват способността на Ксилитола да предотврятява появата на кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лош дъх. Други изследвания доказват способността му да неутрализира киселините, които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Ксилитолът унищожава бактерии, които засилват гниенето на зъбите.

 

Забележка: Подходяща за деца над 2г. възраст.

 

 

 Състав:
  Water, xylitol (25%), hydrated silica, glycerin, sorbitol, sodium bicarbonate, sodium carbonate, sodium coco-  sulfate, carrageenan (Chondrus crispus), cinnamon (Cinnamomum cassia) leaf oil, tea tree (Melaleuca alternifolia) leaf oil, papain, potassium sorbate.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!