NOW Foods Xyliwhite Coconut | Паста за зъби Кокос

  • Марка: NOW Foods
16,00 лв.

NOW Foods Xyliwhite Coconut представлява натурална паста за зъби с аромат на кокос. Тя съдържа Xylitol (Ксилитол), който е естествен захарен алкохол, с вкус и изглеждащ, като нормалната захар, но с 40% по малко калории за разлика от избелващите пасти, които се базират на флуорид и съдържат различни изкуствени добавки. Xyliwhite Coconut намалява зъбната плака с помощта на ксилитол и избелва зъбите с помощта на папаин(ензим от Папая). 

Ксилитолът e естествен продукт, който се съдържа в плодовете. Всъщност човешкото тяло дори само произвежда до 15 гр. Ксилитол на ден. Въпреки, че Ксилитолът е открит през 1800 г., изследванията започват едва преди 50 години.Някои от най-интересните от тях доказват способността на Ксилитола да предотврятява появата на кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лош дъх. Други изследвания доказват способността му да неутрализира киселините, които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Ксилитолът унищожава бактерии, които засилват гниенето на зъбите.

 

Забележка: Подходяща за деца над 2г. възраст.

 

 

Състав:
  xylitol (25%), glycerin, hydrated silica, water, sorbitol, cocos nucifera (coconut) oil (10%), sodium coco-sulfate, natural coconut flavor, xanthan gum, potassium sorbate, sorbic acid, papain, menthol, sodium bicarbonate, sodium carbonate, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!