NOW Foods Xyliwhite Platinum Mint | Паста за зъби Mента

  • Марка: NOW Foods
16,00 лв.

NOW Foods Xyliwhite Platinum Mint представлява натурална паста за зъби с аромат на мента. Тя съдържа Xylitol (Ксилитол), който е естествен захарен алкохол, с вкус и изглеждащ, като нормалната захар, но с 40% по малко калории за разлика от избелващите пасти, които се базират на флуорид и съдържат различни изкуствени добавки. Xyliwhite Platinum Mint намалява зъбната плака с помощта на ксилитол и избелва зъбите с помощта на папаин(ензим от Папая). 

Ксилитолът e естествен продукт, който се съдържа в плодовете. Всъщност човешкото тяло дори само произвежда до 15 гр. Ксилитол на ден. Въпреки, че Ксилитолът е открит през 1800 г., изследванията започват едва преди 50 години.Някои от най-интересните от тях доказват способността на Ксилитола да предотврятява появата на кариеси, възпаления на венците, изсъхване на устната кухина и лош дъх. Други изследвания доказват способността му да неутрализира киселините, които образуват налепи по зъбния емайл и да подпомага реминализирането на зъбния емайл. Ксилитолът унищожава бактерии, които засилват гниенето на зъбите.

 

ЗабележкаПодходяща за деца над 2г. възраст.

 

 

Състав:
  water, xylitol (25%), hydrated silica, sodium bicarbonate, glycerin, sorbitol, natural peppermint flavor, sodium coco-sulfate, chondrus crispus (carrageenan), potassium sorbate, papain, sodium carbonate, melaleuca alternifolia (tea tree) leaf oil.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!