NOW Sports Kre-Alkalyn 750mg | Креатин, 240 капсули

  • Марка: NOW Foods
121,00 лв.

Kre-Alkalyn на NOW Sports представлява буферирана форма на Креатин, която не задържа вода и се усвоява по-бързо и ефикасно. Кре-Алкалин Креатина е ''омекотен'' креатин, който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин. Kre-Alkalyn Creatine е стабилизиран, така че преминава през храносмилателната система непроменен и може да бъде напълно абсорбиран от мускулната система. 

Кре-Алкалин е над 10 пъти по-ефикасен, отколкото креатин монохидрат и ще ви позволи да усвоите максимално креатин от само 2-3 гр дневно без никакви стомашни проблеми. Освен това с Kre-Alkalyn Creatine се избягва натрупването на вода в организма. Други негови предимства са елиминирането на т. н. период на натрупване, характерен за други форми на креатина, както и буфериране при натрупване на млечна киселина в мускулите и неутрализиране на така неприятния ефект на мускулна треска.

Повече за креатин можете да научите тук.

 

Прием: При Kre-Alkalyn не са нужни зареждащи фази, прием с бързи въглехидрати и не се неутрализира от кофеина.Приемайте между 1,5 и 3 грама на ден. Ние препоръчваме прием от 1,5 грама преди и след тренировка и 1,5 грама в нетренировъчните дни.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 2 капсули
Дози в опаковка 120 дози
Дози на ден 1-3 дози
Други
Кре-Алкалин (Буфериран Креатин) 1.5 g (1,500 mg)

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!