NOW Sports Tribulus 1000mg | Трибулус, 180 таблетки

  • Марка: NOW Foods
101,00 лв.

Активното вещество в NOW Sports Tribulus се извлича от билката Трибулус Терестрис, богата на стероидни фито сапонини, алкалоиди и флавоноиди. Използва се от древни времена в Гърция, Индия и Африка за повишаване на жизнеността и либидото. Трибулус се използва за увеличаване собственото производство на тестостерон. Tribulus стимулира производството на лутенизиращ хормон, който влияе пряко върху производството на тестостерон в тестисите. Наблюдава се увеличаване на тестостерона до 40%, повишеното му ниво оказва положително влияние върху увеличаването на мускулната маса и сила. Трибулус се използва и за повишаване на жизнения тонус и издръжливостта, за повишаване на потентността и възстановяване на нормалният хормонален баланс (обикновено след стероиден цикъл, когато собственото производство на тестостерон е потиснато). Трибулус въздейства благоприятно върху работата на черния дроб, като намалява холестерола. Също така действа антивъзпалително и е лек диуретик. 

Изследвания върху мъже, приемащи този продукт, показват, че те повишават не само своята издръжливост и мускулна маса, но подобряват цялостния си жизнен тонус и подобряват своя хормонален баланс.

Научете повече за тестостерон тук

  

 

          Как действа?

  • Увеличаване на тестостерона
  • Покачване на мускулна маса
  • Повишаване на силата
  • Има противовъзпалителен ефект
  • Повишаване на издръжливостта
  • Стимулиране на либидото

 

Прием: Приемайте една до три таблетки на ден с храната. Ако приемате повече от една разделете на равни приема през 6-8 часа. Да се приема около 6 седмици.

 

 

Състав:

Дозировка
Една доза 1 таблетка
Дози в опаковка 180 дози
Дози на ден 3 дози
Билки
Трибулус Терестрис 1000 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!