Nutrex Black T-UP | Тестостерон стимулатор, 120 капсули

  • Марка: Nutrex
59,00 лв.

Nutrex Black T-UP представлява тестостеронов стимулатор, който ще повиши нивата ви на тестостерон и ще зареди организма ви с D-аспаргинова киселина в клинично доказано количество. За разлика от други продукти които твърдят, че повишават тестостероновите нива, при този продукт, това е подкрепено с научно изследване. В клинично изследване D-аспаргинова киселина използвана в продукта е довела до увеличение със средно 42% на нивото на тестостерон в организма, след само 12 дни на употреба!  Можете да прочетете повече за изследването тук.  

Повишаването на нивата на тестостерон води до покачване на мускулната маса, изгаряне на мазнини, по-бързо възстановяване, повече енергия, повишено либидо и самочувствие. Т-UP е един от най-добрите, най-бързите и иновативни тестостеронови стимулатори на пазара.В комбинация със науката и вашата воля и мотивация, покачването на мускулна маса изглежда като детска игра. 

За максимален ефект продукта е препоръчително да се взима 12 седмици. В комбинация с високопротеинова диета и тежки интензивни тренировки резултатите ще бъдат значително по големи. 

 

 

Прием: Приемайте по една доза(4 капсули) на ден, между храненията. Само една доза на ден е необходима. За максимален резултат, използвайте 60 дни.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба. Не се препоръчва за бременни или кърмещи!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!