Nutrex Lipo-6 Black Hers | Изгаряне на Мазнини за Жени, 120 капсули

  • Марка: Nutrex
77,00 лв.

Nutrex Lipo-6 Black Hers е мощен фет бърнър, специално разработен за активните жени! Lipo-6 Black Hers съдържа три клинично тествани компонента: Advantra Z®(екстракт от цитрусови плодове, който стимулира термогенезата), Йохимбин и Зингерон, за които е доказано, че ускоряват метаболизма. За да промените композицията на тялото(повече мускули, по-малко мазнини) е нужно да ускорите метаболизма си, а уникалната формула на Nutrex  е разработена да подкрепи точно този процес. Друг положителен и много забележим ефект на формулата е възможността и да увеличава фокуса, концентрацията и да доставя повече енергия за тренировката Ви. Във формулата са добавени важни витамини и минерали, които ще Ви помогнат да постигнете целите си.

 

          Защо да го приемам?

  • Мощна формула за изгаряне на мазнини специално за Жени
  • Забързва метаболизма
  • Контролира апетита
  • Оптимален термогенен ефект 
  • Повишава фокуса и концентрацията
  • Дава мощна доза енергия

 

Прием:  Приемайте 3 капсули сутрин и 3 капсули следобед. Поради изключителната мощ на Lipo-6 Black не приемайте повече от 3 капсули наведнъж! Никога не приемайте повече от 6 капсули за период от 24 часа! Не приемайте с храна! Приемайте дозата поне 30мин. преди хранене! Не приемайте по-късно от 6 часа преди лягане! Използвайте за период от 60 дни, след което направете почивка от 15 дни! 

 

Състав

Дозировка
Една доза 3 капсули
Дози в опаковка 40 дози
Дози на ден 2 дози
Билки
Bacopa Monniera Leaf Extract 250 mg
Витамини
Витамин Д 100 IU
Витамин Б 9 - Фолиева киселина 100 mcg
Витамин Б 12 - Цианкобаламин 1.5 mcg
Минерали
Калций 250 mg
Други
Йохимбин Хидрохлорид 4.5 mg
Кофеин 220 mg
AdvantraZ® Bitter Orange (Fruit) (30% Synephrine) 40 mg
Vinpocetine 10 mg
Zingerone 10 mg

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба. Не се препоръчва за бременни или кърмещи!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!