Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на PowerLife.bg

С всяко влизане в сайта вие декларирате,че се съгласявате със следните общи условия :

Собственост

Интернет сайт/електронен магазин  PowerLife.bg е собственост на фирма МФИТ ООД . Съдържанието на сайта се актуализира и подържа от фирма МФИТ ООД със седалище в гр.Пловдив 4023 , ЖК.Тракия , бл.152а, тел. 0895151114 | 0899918555 и електронна поща: office@powerlife.bg

Фирма МФИТ ООД е дружество регистрирано по търговския закон на република България, с ЕИК : 205781334

 

Регистрация

Регистрацията в онлайн магазина е напълно безплатна и доброволна.Можете да разглеждате сайта и да извършвате покупки без да се регистрирате(когато използвате опцията ''бърза поръчка'').При регистрацията Вие доброволно предоставяте определена информация за вас, като сте длъжни да пpeдocтaвите вяpни и aĸтyaлни дaнни, и при промяна да ги актуализирате в регистрацията си.

Защо да се регистрирам?

Потребителски профил имат всички клиенти на магазина, които са реализирали поне една поръчка. Потребителският профил се създава автоматично при поръчка и може да бъде достъпен по всяко време. Тук може да следите статуса на активните си поръчки.Ползвайки своя потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти.Освен това Ви дава възможност да се възползвате от програмата Лоялен клиент

 

Лични данни

Вашите лични данни  се събират, съхраняват и използват от МФИТ ООД с цел предоставяне на оптимални услуги. Фирма МФИТ ООД не предоставя  вашите лични данни на трети лица.По всяко време Вие имате достъп до тях и можете да ги променяте в регистрационния панел.

 

Цени

Всички цени на сайта са в български лева и са с ДДС.В цената не е включена доставка.Информация за цената на доставката може да намерите Тук

 

Плащане

Всички плащания са единствено в български лева.Плащането може да се извърши по следните начини:

  1. Наложен платеж - заплащате стоката в брой на куриера.
  2. Банков превод - превеждате пълната сума за закупената стока по сметката на МФИТ ООД. Доставката се изпълнява, след като сумата постъпи в сметката на МФИТ ООД.

 

 

Връщане на стока

Съгласно условията на чл.55 от ЗЗП Вие имате право да се откажате от поръчката си в 14 дневен срок от получаването й. Това е възможно, само когато продуктът не е използван, не е нарушена цялостта на опаковката му и търговския му вид. В този случай, ние ще Ви възстановим цялата сума за закупената стока. Няма да бъдат приемани продукти, които са с увредена опаковка, или със следи от употреба. При връщане на продукт/и, клиентът заплаща стойността на куриерската услуга. След като върнатата пратка е получена успешно, ние ще се свържем с Вас, за да уточним начина, по който да си получите сумата.

 

Обща информация за стоките

Всички продукти, които се предлагат на PowerLife.bg са хранителни добавки, не са лекарствени средства и не са с лечебно предназначение. Екипът на PowerLife.bg по никакъв начин не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства!

Екипът на PowerLife.bg се стреми винаги да предоставя актуална информация и снимки на продуктите, които предлага.Въпреки това производителите от време на време променят опаковките или разфасовките на продуктите си. Ние се стремим информацията да е актуална към датата на публикуването,но тя не винаги отразява най-новата информация предоставена от производителя. В случай на несъответствие, в размер или съдържание на стоката, можете да я върнете и да си получите парите или друга стока.

Информацията в страницата(асортимент, цени и др.) може да бъде променяна по всяко време, като не е задължително промените да бъдат анонсирани в страницата!

 

Ограничение на отговорността

МФИТ ООД не носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато са посочени неверни или непълни лични данни. Ваше задължение е да опазвате конфиденциалността на предоставените Ви от МФИТ ООД  потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн магазина поръчка ще бъде считана за редовна, ако при направата и са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни, независимо от това дали същите са използвани от лице, различно от титуляра или трето лице. МФИТ ООД си запазва правото да изтрива акаунти и блокира бъдещ достъп до сайта на потребители, които смята за некоректни и/или злонамерени!

 

 

Работно време

Работното време на физическият ни магазин е от Понеделник до Петък, от 10.30ч. до 19.00ч. и в Събота от 10.30ч. до 14.00ч. .