Olimp Pump Xplode | Предтренировъчен Бустър, 300 гр.

  • Марка: Olimp Sport Nutrition
61,00 лв.

Olimp Pump Xplode представлява висококачествена, хранителна добавка, съдържаща трите най-важни съставки, които ще Ви помогнат да проведете една невероятна тренировка! Най-важното във формулата, е че не съдържа кофеин, което позволява да бъде ползвана от тези от Вас, които тренират вечер, без да се отразява негативно на съня! 

Аргинин АКГ(алфа-кетоглутарат) и Цитрулин са главните герои във формулата на Pump Xplode. Тяхното действие е базирано на процеса по производство и освобождаване на азотен окис/NO/ в организма. Tой от своя страна отпуска кръвоносните съдове, а от там хранителните вещества достигат свободно до клетките, което води до по-добър растеж, но не само! Подобрения транспорт на хранителни вещества води до регулиране на Ph в мускулните клетки(което се нарушава по време на интензивни тренировки), което допринася за повече сила и от там за провеждане на една по-интензивна тренировка.

Третата основна съставка е Бета аланин. Бета-аланин е заменима аминокиселина, която се комбинира в мускулите с аминокиселината  Л-Хистидин за да се получи съединението Карнозин. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, бета-аланин намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. 

 

          Свойства и характеристики на PUMP XPLODE:

  • За максимален мускулен растеж
  • Повече енергия и издръжливост
  • Увеличава производството на азотен оксид
  • Обогатен с витамин В6 и витамин В12
  • Стимулира имунната система, повишавайки съпротивителните сили на организма
  • Редуцира състоянията на стрес и умора
  • Комплексна формула с бета-аланин, л-цитрулин и л-аргинин алфа-кетоглутарат

 

Прием: Приемайте по една доза на ден, 30 минути преди тренировка.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!