OstroVit ALC | Ацетил Л-Карнитин, 200 гр.

  • Марка: Ostrovit
73,00 лв.

OstroVit ALC представлява висококачествена, хранителна добавка на прах, съдържаща 100% ацетил л-карнитин. За разлика от стандартния Л-карнитин, ацетил л-карнитин има неотропични свойства, тъй като ацетилатната структура му позволява да премине кръвно-мозъчната бариера.  Тъй като не е стимулант, той добре се комбинира с други фeт бърнъри за още по-силно синергично действие. Л-карнитинът е четвъртично амониево съединение, което се намира в червеното месо и играе важна роля в тялото като транспортна молекула. Интензивното изучаване на Л-карнитина от началото на нашия век, довело до модифицирането на ацетил л-карнитин, ценéн високо заради по-високата му ефективност и действие спрямо тези на стандартния Л-карнитин. Ползите от приема му са неизброими, включително невропротекция, повишаване на нивата на ацетилхолин и повишаване на митохондрийната мастнокиселинна оксидация. Това прави ацетил л-карнитин перфектно допълнение към буквално всяка хранителна добавка, която вече приемате, особено към фат бърнъри и предтренировъчни продукти. ALC помага на организма да транспортира мастните киселини през клетъчната мембрана, за да могат те да бъдат изгорени (оксидирани), доставяйки енергия. В допълнение, изследванията показват, че от приема на ALC има много други ползи: повишава АТФ синтеза, повишава метаболизма в периоди на почивка и подобрява усвояването на хранителните вещества – всеки един от тези процеси подпомага загубата на телесни мазнини и възстановяването на мускулатурата. 

Повече за Л-Карнитин може да прочете тук.

 

          Защо да го приемам?

  • Повишава изгарянето на калории без стимуланти, в продължение на целия ден
  • Подпомага загубата на мазнини и повишаването на енергийното ниво
  • Насърчава умствените способности и когнитивната функция
  • Подкрепя антиоксидативните процеси, особено изразено тези в мозъка
  • Подобрява усвояването на хранителните вещества

 

ПриемПриемайте по една доза(2 гр.), разтворена в 100-150мл. вода или сок, 30-40 минути преди тренировка. В почивен ден може да приемате продукта сутрин на гладно. 

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!