OstroVit BCAA 1000mg | БЦАА Аминокиселини, 300 капсули

  • Марка: Ostrovit
57,00 лв.

OstroVit BCAA 1000mg е висококачествена, хранителна добавка, съдържаща аминокиселините с разклонена верига БЦАА(Левцин-Изолевцин-Валин) в идеалното съотношение 2-1-1. Всяка една таблетка съдържа 1000мг. БЦАА. 

Аминокиселините с разклонена верига са от съществено значение за възстановяването на всеки спортист, като редовният им прием спомага за подобряване на протеиновия синтез и регенерацията на мускулите след тренировка. OstroVit BCAA 1000mg идва в съотношение 2:1:1, доказано най-ефективната комбинация. Важно е да кажем, че този продукт не е предназначен единствено и само за спортисти. Той може да е полезен и на хора, чиято работа е свързана с извършване на тежка физическа дейност. Аминокиселините с разклонена верига е желателно да се консумират и когато менюто ви поради една или друга причина е бедно на белтъчини. Не на последно място, като важност трябва да споменем и изключителната важност на тези аминокиселини при оздравителните процеси на тялото. 

Повече за BCAA може да научите тук

 

 

Прием: Приемайте по една доза (4 капсули) 1 до 2 пъти дневно, за максимален ефект. В тренировъчен ден, едната доза след ставане, а другата веднага преди или след тренировка.

 

 
Активни съставки 5 капс.(1 доза) 10 капс.(2 дози)
L-leucine 2500 mg 5000 mg
L-isoleucine 1250 mg 2500 mg
L-valine 1250 mg 2500 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!