OstroVit BCAA + Glutamine | Аминокиселини, 500 гр.

  • Марка: Ostrovit
48,00 лв.

OstroVit BCAA + Glutamine e хранителна добавка от най-високо качество съдържаща верижно-разклонените аминокиселини BCAA и изключително важната аминокиселина Глутамин! Продукта е микронизиран за да се осигури най-добра усвояемост.

Към BCAA спадат аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните аминокиселини във тялото ни. Тъй като те не се произвеждат от организма, трябва да бъдат набавяни допълнително чрез добавки или храна. За сериозно спортуващите, обаче набавянето на необходимото количество само от храна е почти невъзможно.  Левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан. Валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки. Валин в комбинация с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб. OstroVit BCAA + Glutamine съдържа и Изолевцин, който намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

Глутамин е другата съставка в продукта на OstroVit, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и подсилва имунната система. Глутамин играе ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Той  се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан(над 60% от аминокиселините в мускулите е Глутамин), подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Глутамин укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки или тежко боледуване. Също така, повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане. Глутамин стимулира и имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии. 

 Повече за BCAA може да научите тук

       

          Защо да го приемам?

  • Приемани заедно BCAA и Глутамин след тренировка, доказано намаляват физическата и психическа умора
  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Подпомага мускулния растеж
  • Увеличава а производството на хормона на растежа
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Стимулира имунната система
  • 5 гр. BCAA и 5 гр. Глутамин в доза

 

 

Прием: Разтворете една доза(10 гр.) в 100-150 мл вода или сок. Приемайте една до две дози в зависимост от нуждите Ви. В тренировъчни дни приемайте две дози, едната веднага след ставане, а другата след тренировка.

 

 

Хранителна добавка
Съдържание: 500 гр.
Една доза: 10 гр.
Дози в опаковка: 50

     
     
     
   
Активни съставки на доза на две дози
L-glutamine 4000 mg 8000 mg
L-leucine 2000 mg 4000 mg
L-isoleucine 1000 mg 2000 mg
L-valin 1000 mg 2000 mg
     

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!