OstroVit BCAA + Glutamine | Аминокиселини, 200 гр.

 • Марка: Ostrovit
23,00 лв.

OstroVit BCAA + Glutamine e хранителна добавка от най-високо качество съдържаща верижно-разклонените аминокиселини BCAA и изключително важната аминокиселина Глутамин! Продукта е микронизиран за да се осигури най-добра усвояемост. Предлага се в два страхотни вкуса!

Към BCAA спадат аминокиселините Левцин, Изолевцин и Валин. Те съставят приблизително  35% от  мускулните аминокиселини във тялото ни.Тъй като те не се произвеждат от организма, препоръчително е да бъдат набавяни допълнително чрез добавки или храна. За сериозно спортуващите, обаче набавянето на необходимото количество само от храна е почти невъзможно.  Левцин намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Също така, левцин редуцира нивото на лошия холестерол, регулира високото кръвно налягане и укрепва здравето на костите и мускулната тъкан. Валин подобрява азотния баланс в организма, съдейства за добрата двиганелна акривност и повишава силата по време на високоинтензивни тренировки. Валин в комбинация с левцин и изолевцин подпомага възвръщането на мускулна маса при хора, които имат заболявания на черния дроб. OstroVit BCAA + Glutamine съдържа и Изолевцин, който намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

Глутамин е другата съставка в продукта на OstroVit, която стимулира растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и подсилва имунната система. Глутамин играе ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Той  се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан(над 60% от аминокиселините в мускулите е Глутамин), подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Глутамин укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки или тежко боледуване. Също така, повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане. Глутамин стимулира и имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии. 

Повече за BCAA може да научите тук

 

          Защо да го приемам?

 • Приемани заедно BCAA и Глутамин след тренировка, доказано намаляват физическата и психическа умора
 • Осигурява антикатаболна защита
 • Повишава анаболните процеси
 • Подпомага мускулния растеж
 • Увеличава а производството на хормона на растежа
 • Повишава издържливостта и силата
 • Подобрява процеса на възстановяване
 • Стимулира имунната система
 • 4 гр. BCAA и 4 гр. Глутамин в доза
 • 2 страхотни вкуса

 

Прием: Разтворете една доза(10 гр.) в 100-150 мл вода или сок. Приемайте една до две дози в зависимост от нуждите Ви. В тренировъчни дни приемайте две дози, едната веднага след ставане, а другата след тренировка.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 200 гр.
Една доза: 10 гр.
Дози в опаковка: 20

 

Хранителна информация

  За 100g За Доза
L-глутамин 40 g 4000 mg
L-левцин 20 g 2000 mg
L-изолевцин 10 g 1000 mg
L-валин 10 g 1000 mg

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!