OstroVit Choline Bitartrate Powder | Холин, 200 гр.

  • Марка: Ostrovit
24,00 лв.

OstroVit Choline Bitartrate Powder представлява висококачествена хранителна добавка, съдържаща холин битартрат с висока бионаличност.

Продуктът е предназначен да поддържа правилното функциониране на черния дроб, мозъчната функция и нервната система, която контролира паметта и настроението.

Холинът (битартарат) е органично химично съединение, известно още като витамин В4.

Използвано главно заради когнитивно стимулиращите си свойства (директна трансформация в ацетилхолин на един от най-важните невротрансмитери) и като съставка, която подпомага работата на черния дроб. Той подпомага метаболизирането на мазнините в черния дроб и от тама намлява възможността за появяването на т.нар. омазнен черен дроб(стеатоза).

Холинът допринася за поддържане на нормалния метаболизъм на хомоцистеин. Поддържа правилния метаболизъм на мазнините и помага функционирането на черния дроб.
Благоприятства развитието на 2-та мозъка (главен и гръбначен) при новородените. Намалява риска от вродени дефекти и оптимизира когнитивните функции.

Влияе положително върху паметта и настроението, както и спомага процеса на детоксикация.

 

 

Прием: Приемайте 1 лъжичка, разтворена в 100-150мл вода веднъж дневно.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!