OstroVit Creatine Monohydrate | Креатин, 300 гр.

  • Марка: Ostrovit
32,00 лв.

OstroVit Creatine Monohydrate Овкусен Креатин допринася за  подобряване на спортните резултати, увеличаване на силата и енергийните нива, както и подобрено възстановяване след тежки тренировки. Към формулата са добавени Таурин и витамин B6Креатин има качеството да хидратира ефективно мускулните клетки. По този начин се стимулира мускулния растеж, а мускулните фибри стават по-големи и по-силни. Основната функция на Креатинът на Ostrovit e възстановяването и производството на големи количества АТФ (Аденозин-трифосфат), който е основата енергийна единица на клетъчно ниво. Този процес позволява генерирането на повече мускулна работоспособност за по-кратък период от време, което означава по-бързо възстановяване между сериите. 

Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира. А по-голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ, повишена издържливост и ще Ви помогне да се възстановявате по-бързо и ефективно. 

Освен всички тези ползи, получавате и страхотни вкусове, нещо което другите производители почти не предлагат!

Повече за креатин можете да научите тук.

 

          Защо да го приемам?

  • Увеличава мускулната мощ и сила
  • Подобрява издържливостта
  • Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
  • Повишава енергийния баланс в тялото
  • Подобрява възстановяването
  • Увеличава спортните постижения

 

Прием: Приемайте от една до две дози(3гр) на ден. Ако тренирате сериозно приемайте по 2 дози на ден. За по-добро усвояване приемайте заедно с храна, или веднага след хранене. Може да се смесва в протеинов шейк. Не приемайте заедно с кофеин!

 

 

Хранителна добавка
Съдържание: 300 гр.
Една доза: 1 лъж. 3 гр.
Дози в опаковка: 100

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!