OstroVit EAA 5750 mg | Есенциални аминокиселини, 150 капсули

  • Марка: Ostrovit
31,00 лв.

OstroVit EAA 5750 представлява хранителна добавка, под формата на капсули, съдържаща всички незаменими(есенциални) аминокиселини. Те са от изключително значение за тялото ни, тъй като то неможе да ги синтезира и трябва да се приемат с храната или чрез хранителни добавки.

Основната задача на аминокиселините е да предпазват мускулите от катаболизъм и да подобряват тяхната регенерация след тренировка.

Незаменимите аминокиселини са органични съединения, които представляват „градивните елементи“ за изграждането на пептиди и протеини. За съжаление, нашето тяло не е в състояние да ги синтезира (произведе) самостоятелно, затова е важно да му ги осигурим, чрез храната или под формата на хранителна добавка.

Съставът на продукта включва BCAA комплекс, т.е. трите дълговерижни аминокиселини: левцин, валин и изолевцин, и в допълнение останалите незаменими аминокиселини - лизин, треонин, фенилаланин, метионин, аргинин, хистидин и триптофан.

Комплексът помага за по-доброто възстановяване на мускулите, както и за техния растеж. Също така допринася за редица жизнени процеси в нашето тяло, като подпомага имунната, нервната и храносмилателната системи.

 

 

Прием: Приемайте по 1 доза(5 капсули) в тренировъчни дни след тренировка, а в почивни сутрин със закуската.

 

Активни съставки на доза
L-leucine 1725 mg
L-isoleucine 862.5 mg
L-valine 862.5 mg
L-lysine HCL 776.25 mg
L-threonine 402.5 mg
L-phenylalanine 402.5 mg
L-methionine 258.75 mg
L-arginine 230 mg
L-histidine 172.5 mg
L-tryptophan 57.5 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!