OstroVit Glucosamine+MSM+Chondroitin | Здраве за Стави и Хрущяли, 90 таблетки

  • Марка: Ostrovit
27,00 лв.

OstroVit Glucosamine + MSM + Chondroitin е съчетание от трите най-ефективни съставки за здравето на стави и хрущяли. Формулата на OstroVit е с добавена органична сяра.

Глюкозамин (Glucosamine) е аминомонозахарид, който естествено се съдържа в човешкото тяло. Той се използва при изграждането на ставите и хрущялите. При наличието на повече Глюкозамин, човешкото тяло изгражда по-бързо ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С възрастта производството му намалява и се наблюдава износване на ставните връзки. Това износване е свързано с неприятни болки по време на физическо натоварване.

Хондроитин (Chondroitin) е една от главните съставки на хрущялите, спомага за задържането на вода и хранителни вещества, както и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е кръвоснабден.

MSM (метилсулфонилметан) се съдържа в тъканите на всички живи същества. Храни, които не са пресни, не съдържат MSM, тъй като той се свързва с водата и се изпарява заедно с нея. Подобно на Глюкозамин и Хондроитин, МСМ осигурява суров материал за ставите и хрущялите.

 

          Защо да го приемам?

  • Повишава здравината на ставите и хрущялите
  • Подобрява мобилността ви
  • Намалява възпаленията и болката в ставите

           За кого е подходящ?

  • Спортуващи и неспортуващи хора от всякакви възрасти
  • Подходящ за дългосрочна употреба
  • Идеален за комбинация с хиалуронова киселина, колаген, босвелия и други хранителни добавки и билки, подобряващи здравето на стави, хрущяли и сухожилия.

 

Прием: Приемайте по една доза(2 таблетки) на ден, с храната

 

Хранителна добавка
Съдържание: 90 таблетки
Една доза: 2 табл.
Дози в  опаковка: 45

Глюкозамин сулфат 1000 мг
Метил-сулфонилметан   600 мг
Хондроитин сулфат   400 мг


Съставки: Glucosamine sulphate, methylsulfonylmethane, bulking agent - microcrystalline cellulose, chondroitin sulfate, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide, filling substance - starch.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!