OstroVit Glutamine | Глутамин, 300 гр.

  • Марка: Ostrovit
28,00 лв.

OstroVit Glutamine е хранителна добавка със съдържание на аминокиселината Глутамин и добавени Таурин, и витамин B6, предлагана от OstroVit в 2 страхотни вкуса! Глутамин която стимулира растежа на чиста мускулна маса, подобрява възстановяването и подсилва имунната система. Глутамин има ключова роля за правилното изпълнение на множество жизненоважни функции в човешкия организъм. Той  се съдържа в най-голямо количество в кръвта и мускулната тъкан(над 60% от аминокиселините в мускулите е Глутамин), подобрява синтеза на хормон на растежа и насърчава метаболизма на протеините. Глутамин укрепва здравето на мускулната тъкан и елиминира риска от загуба на мускулна маса след високоинтензивни тренировки или тежко боледуване. Също така, глутамин повишава издръжливостта и оказва подкрепа в процесите на възстановяане. Глутамин също така стимулира имунната система, намалява риска от поява на травми и контузии. Имунните клетки в тялото ни имат нужда от Глутамин за да работят добре, а както е известно 90% от тях се намират в стомаха и затова Глутамин има благоприятно действие върху стомашно-чревния тракт. Глутамин предпазва от развитие на различни заболявания, оказва подкрепа при симптоми на физически и психически стрес и контролира здравословния киселинен баланс в организма. Освен това, има силно антиокатаболно действие и подобрява хормоналния баланс. 

Повече за Глутамин можете да прочетете Тук

 

         Защо да го приемам?

  • Осигурява антикатаболна защита
  • Повишава анаболните процеси
  • Увеличава а производството на хормона на растежа
  • Повишава издържливостта и силата
  • Подобрява процеса на възстановяване
  • Стимулира имунната система
  • С добавени Таурин и Витамин B6
  • 2 страхотни вкуса

 

Прием: Смесете 5 гр. с 200-300 мл. вода и приемайте преди или след тренировка с храна, за по-добро усвояване. В периоди на високоинтензивни тренировки, силен стрес, или след тежко боледуване, приемайте до 3 дози на ден.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 300 гр
Една доза: 1 лъжичка 5 гр
Дози в опаковка: 60
Препоръчителна дневна доза: 1

  100 g 5 g
L-Глутамин 91.4 g 4578 mg
Таурин 1 g 50 mg
Витамин B6 100 mg 5 mg


Други съставки: Flavors to:  L-Glutamine, acidity regulator - citric acid, flavor, taurine, pyridoxine hydrochloride - vitamin B1, sweeteners sucralose, steviol glycosides.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!