OstroVit Grape Seed Extract Powder | Eкстракт от гроздови семки, 50 gr.

  • Марка: Ostrovit
20,00 лв.

OstroVit Grape Seed Extract Powder e хранителна добавка на прах, съдържаща екстракт от гроздови семки (Vitis vinifera L.), стандартизиран за 95% проантоцианидини (PAC), което гарантира високо съдържание на полифеноли, подкрепящи здравето Ви във всяка порция. Този екстракт е подходящ за всеки, който търси добър източник на антиоксиданти. Антиоксидантните му свойства ще бъдат полезни след тежка тренировка, която предизвиква появата на свободни радикали в мускулите ви, като по този начин се отразява на вашето здраве. Една доза след тренировка Ви помага да намалите оксидативния стрес в организма си и да се възстановите по-бързо.
Екстрактът от гроздови семки, приеман редовно, може да помогне и за понижаване на кръвното налягане.

Можете също да използвате екстракта, ако спортувате или извършвате други форми на физическа активност. Увеличеният приток на кръв през мускулите ви позволява успешно да ги снабдявате с хранителни вещества, както и по-бързо да отстранявате и неутрализирате свободните радикали. Благодарение на подобреното кръвоснабдяване ще почувствате така наречената „мускулна помпа”, която гарантира впечатление за по-големи мускули.

Стандартизираната форма на екстракт от гроздови семки, включена в екстракта от гроздови семки OstroVit, е богатство от антиоксиданти и други биологично активни съставки. Стандартизацията за съдържание на проантоцианидини (PAC) е гаранция, че всяка доза оа продукта Ви доставя еднакво количество активни съставки.

 

 

Прием: Приемайте по една доза(1 мерит. лъжичка=300мг.) на ден, с повече вода.

 

 

Лабораторно-доказано качество: За да сме сигурни в качеството на продуктите, които предлагаме, всички продукти на OstroVit са тествани в независими, акредитирани лаборатории.

     

 

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

 

 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!