OstroVit Guarana 500mg | Гуарана, 90 таблетки

  • Марка: Ostrovit
18,00 лв.

Гуараната е пълзящо вечнозелено растение Paullinia Сupana от семейство кленови, характерно за Амазония и Бразилия. Разполага с големи листа и групи цветове, но е най-известна със своите плодове с размерите на кафени зърна. Плодовете на гуараната варират от кафяв до червен цвят с черни семки, които са частично обхванати от бели люспи. Името Гуарана произхожда от амазонската дума "Варана", което означава дърво, което расте върху друго. Консумира се изсушената паста от семената на това растение, която се използва главно като стимулант, поради високото съдържание на кофеин. Всяко семе съдържа до пет пъти повече кофеин в сравнение с кафено зърно със същия размер. Съдържа до 6% кофеин и до 25% катехинови танини, с част от които е свързан кофеинът. Гуараната е един от най-богатите източници на кофеин и има мощен енергизиращ ефект върху организма. Тя стимулира нервната система, мозъка, подобрява паметта и концентрацията! Приемът на OstroVit Guarana се препоръчва при сериозни психически и физически натоварвания. Високото съдържание на кофеин има силен термогенен ефект, който засилва метаболизма и стимулира изгарянето на излишните мазнини! В допълнение Гуарана подтиска апетита, което допълнително подпомага отслабването.

 

         Защо да го приемам?

  • Дава енергия
  • Засилва метаболизма
  • Потиска апетита
  • Увеличава фокуса и концентрацията
  • Подобрява физическото и сексуално представяне

 

Прием: Приемайте по една таблетка на ден с храна.

 

 

Лабораторно-доказано качество: За да сме сигурни в качеството на продуктите, които предлагаме, всички продукти на OstroVit са тествани в независими, акредитирани лаборатории.

     

 

 

Хранителна добавка
Съдържание: 90 таблетки
Една доза: 1 табл.
Дози в опаковка: 90

Стандартизиран екстракт от плод на Гуарана

от тях Кофеин 

500 мг

110 мг.


Други съставки: The standardized fruit extract of Guarana, diluents: calcium phosphate, microcrystalline cellulose, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!