OstroVit Hyaluronic Acid 70mg | Хиалуронова киселина, 90 таблетки

  • Марка: Ostrovit
29,00 лв.

OstroVit Hyaluronic acid представлява хранителна добавка, под формата на таблетки, съдържаща хиалуронова киселина. Тя представлява гелоподобна молекула с основни функции да изпълва междуклетъчните пространства на всички бозайници. Също така поддържа функционирането на ставите, хидратира кожата и увеличава нейната еластичност, подпомага и възстановителните процеси на организма.

Хиалуроновата киселина се използва активно във формулите на продуктите против стареене, в съвременната козметика. Това е така, тъй като тя подобрява еластичността на кожата и предпазва от появата на т.нар. стрии. Помага в регенерацията на кожата при наранявания и подпомага функциите на ставите ни. Обикновенно хиалуроновата киселина се складира в близост до органите на опорно-двигателния апарат.

 

Прием: Приемайте по 1 доза (1 табл.) 1-2 пъти дневно, за предпочитане с храна.

 

Хранителни стойности

  1 доза (1 табл.) 2 дози (2 табл.)
Хиалуронова к-на (sodium hyaluronate) 70 mg 140 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!