OstroVit Lutein Forte | Лутеин, 30 дражета

  • Марка: Ostrovit
11,00 лв.

OstroVit Lutein Forte е хранителна добавка под формата на дражета, която съдържа Лутеин и е обогатена със Зеаксантин. Доказано е че Лутеин е една от най-важните съставки, когато става въпрос за здравето на очите. Лутеин е органичен елемент, принадлежащ към Ксантофилите(дават цвета на растенията). Те принадлежат към групата на Каротеноидите и действат като филтър, който абсорбира опасната радиация и елиминира свободните радикали. 

Лутеинът е концентриран в макулата и лещата на окото. Той играе голяма роля при защитата на макулата и намалява риска от поява на заболявания на очите. Тъй като тялото не може да го синтезира, Лутеин трябва да се приема с храна, или като добавка от хора, целящи да подобрят здравето на очите си. В допълнение  Lutein Forte на OstroVit  съдържа и Зеаксантин, който също е каротеноид и се среща в ретината на очите. Лутеин и Зеаксантин работят заедно за да подобрят здравето на очите.

OstroVit Lutein Forte е специално предназначен за хора, чиито очи са изложени на продължително вредно влияние като: продължителна работа на компютър, излагане на много ярка светлина, продължително четене или гледане на телевизия.

 

Прием: Приемайте една доза(1 драже) дневно с храната.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 30 дражета
Една доза: 1 драже
Дози в опаковка: 30
Препоръчителна дневна доза: 1 доза

Lutein  40 mg
Zeaksanthin  2 mg


Other Ingredients:
Coating composition (gelatin, humectant: glycerol; purified water, colours: iron oxide black, iron oxide red), safflower oil, soybean oil, natural lutein and Zeaxanthin from marigold (Tagetes erecta L.).

Product may contain milk (including lactose), peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, crustaceans, fish.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!