OstroVit Lutein Forte | Лутеин, 60 дражета

  • Марка: Ostrovit
19,50 лв.

OstroVit Lutein Forte е хранителна добавка под формата на дражета, която съдържа Лутеин и е обогатена със Зеаксантин. Доказано е че Лутеин е една от най-важните съставки, когато става въпрос за здравето на очите. Лутеин е органичен елемент, принадлежащ към Ксантофилите(дават цвета на растенията). Те принадлежат към групата на Каротеноидите и действат като филтър, който абсорбира опасната радиация и елиминира свободните радикали. 

Лутеинът е концентриран в макулата и лещата на окото. Той играе голяма роля при защитата на макулата и намалява риска от поява на заболявания на очите. Тъй като тялото не може да го синтезира, Лутеин трябва да се приема с храна, или като добавка от хора, целящи да подобрят здравето на очите си. В допълнение  Lutein Forte на OstroVit  съдържа и Зеаксантин, който също е каротеноид и се среща в ретината на очите. Лутеин и Зеаксантин работят заедно за да подобрят здравето на очите.

OstroVit Lutein Forte е специално предназначен за хора, чиито очи са изложени на продължително вредно влияние като: продължителна работа на компютър, излагане на много ярка светлина, продължително четене или гледане на телевизия.

 

 

Прием: Приемайте една доза(1 драже) дневно с храната.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 60 дражета
Една доза: 1 драже
Дози в опаковка: 60
Препоръчителна дневна доза: 1 доза

Lutein  40 mg
Zeaxanthin  2 mg


Други съставки: Coating composition (gelatin, humectant: glycerol; purified water, colours: iron oxide black, iron oxide red), safflower oil, soybean oil, natural lutein and Zeaxanthin from marigold (Tagetes erecta L.).

Внимание: Продукта може да съдържа мляко(вкл. лактоза), фъстъци, други ядки, сусамови семена, овес, яйца, черушчести, риба.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!