OstroVit Marine Collagen | Морски Колаген, 200 гр.

  • Марка: Ostrovit
45,00 лв.

OstroVit Marine Collagen представлява иновативна хранителна добавка на прах, съдържаща хидролизиран, морски(рибен) колаген. Структурата на морския колаген е много близка до тази на човешкия и поради това се усвоява много добре. Продукта е специално разработен за хора, които се грижат за състоянието на кожата си, както и за спортуващи, които искат да се предпазят от контузии или да се възстановят по-бързо от такива, тъй като колагена е известен със свойствата си да подобрява състоянието на сухожилия, стави и съединителна тъкан.

Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото ни (около 30-35% от всички протеини) и  една от най-разпространените хранителни добавки в световен мащаб. Той се произвежда от тялото, но с напредване на възрастта, количеството и качеството му започва да намаля. Същото се случва и след тежко боледуване. И тогава се появяват симптоми, като набръчкване на кожата, чупещи се нокти, късаща се лесно коса и болки в ставите. Като прибавим и факта, че почти никакъв колаген не приемаме от храната, става ясно защо е особено важно да се приема като хранителна добавка.

 

Повече за колаген може да научите тук.

 

 

Прием: Приемайте по една доза(4 лъжички), разтворени в 100-150мл. вода или сок, един-два пъти на ден.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!