OstroVit Melatonin 1mg | Мелатонин, 180 таблетки

  • Марка: Ostrovit
11,00 лв.

OstroVit Melatonin е хранителна добавка, под формата на таблетки, съдържаща хормона Мелатонин. Той е изключително мощен антиоксидант, който се произвежда в епофизната жлеза и се съдържа в големи количества, в храносмилателния тракт. Мелатонин е отговорен за правилното протичане на много функции в тялото и мозъка, като регулирането на циклите на съня и поддържането на силна имунна система. В следствие на стрес и преумора, производството на мелатонин в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за занижения синтез на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на Melatonin е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, Мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта". 

Подходящ за прием, като хранителна добавка от хора, които имат проблеми със съня, пътуват често и сменят често различни часови зони.

 

          Как действа?

  • Подобрява съня
  • Подобрява концентрацията
  • Подобрява храносмилането
  • Подсилва имунната система
  • Мощен антиоксидант
  • Облекчава симптомите при менопауза

 

Прием: Приемайте по една доза(1 таблетка), 30 минути преди сън.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 180 таблетки
Една доза: 1 таблетка
Дози в опаковка: 180
Препоръчителна дневна доза: 1 

Мелатонин 1 mg


Other Ingredients: Bulking agents: microcrystalline cellulose, starch; anticaking agents: calcium phosphate, magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide; melatonin. Product may contain milk (including lactose), soy, peanuts, other nuts, sesame seeds, cereals containing gluten, eggs, crustaceans, fish.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място! 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!