OstroVit Melatonin 4000 | Мелатонин, 100 таблетки

  • Марка: Ostrovit
19,00 лв.

OstroVit Melatonin 4000 представлява хранителна добавка, под формата на таблетки, съдържаща хормона Мелатонин в концентрация 4мг. в таблетка. Мелатонин е изключително мощен антиоксидант, който се произвежда в епофизната жлеза и се съдържа в големи количества, в храносмилателния тракт. Мелатонин е отговорен за правилното протичане на много функции в тялото и мозъка, като регулирането на циклите на съня и поддържането на силна имунна система. В следствие на стрес и преумора, производството на мелатонин в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за занижения синтез на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на Melatonin е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, Мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта". 

Подходящ за прием, като хранителна добавка от хора, които имат проблеми със съня, пътуват често и сменят често различни часови зони.

 

          Как действа?

  • Подобрява съня
  • Подобрява концентрацията
  • Подобрява храносмилането
  • Подсилва имунната система
  • Мощен антиоксидант
  • Облекчава симптомите при менопауза

 

Прием: Приемайте по една доза(1/4 таблетка), 30 минути преди сън.

 
Активни съставки 1/4 табл. 1 табл.
Мелатонин 1 mg 4 mg

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!