Ostrovit Pharma Homocysteine Level Aid | Поддържа нивото на Хомоцистеина, 60 капсули

  • Марка: Ostrovit
22,00 лв.

Ostrovit Pharma Homocysteine Level Aid е хранителна добавка с фармацевтично качество, под формата на HPMC капсули(подходящи за вегани). Съдържа специално подбран комплекс от съставки, подпомагащи нормалния метаболизъм на хомоцистеина. Хомоцистеинът е една от сярните аминокиселини, която се образува по време на трансформацията на метионина.

 


Във формулата присъстват:

Бетаинът - органично химично съединение от групата на протеиновите аминокиселини, производно на глицин, една от най-простите аминокиселини с добавени три метилови групи. Бетаинът е естествен компонент на стомашната киселина. Той е отговорен за правилния транспорт на калций, витамин В12 и протеините. В комбинация с пепсин, той разгражда тези съединения на по-малки частици и след това участва в тяхното усвояване. Той е отговорен за правилното ниво на хомоцистеин в организма.

Холинът - известен още като витамин В4, използван главно заради когнитивно стимулиращите си свойства (директна трансформация в ацетилхолин, един от най-важните невротрансмитери) или като лек за здравето на черния дроб, способен да намали натрупването на мазнини в него, неговото хронично възпаление, цироза и хиперхолестеролемия.

Рибофлавинът(витамин В2) - отговорен за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за доброто функциониране на нервната система. Освен това този витамин спомага да се поддържа здравословното състояние на лигавицата и на червените кръвни клетки. Освен това допринася за поддържането на здрава кожа и спомага за намаляване на умората.

Витамин В6 - под формата на р-5-р (пиридоксал 5-фосфат) е най-добрата форма на витамин В6, достъпна за нашето тяло. Той изпълнява и поддържа множеството от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни.

Фолиевата киселина(витамин В9) - подпомага растежа на тъкани по време на бременност (включително в ранния й стадий). Участва в процеса на клетъчно делене, помага за производството на кръв и за поддържане на здравословния метаболизъм на хомоцистеина.

Биотинът(витамин В7) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите. Биотинът се грижи за състочнието на кожата и косата и лигавицата.

Витамин В12(метилкобаламин) - допринася за поддържането на енергийния метаболизъм и функционирането на нервната система. Също така поддържа метаболизма на хомоцистеина. Този витамин играе важна роля в процеса на клетъчно делене.  Защо да го приемам?

Регулира нивото на хомоцистеин в нашето тяло
• Допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм
• Допринася за намаляване на умората
• Подпомага правилното функциониране на нервната система
• Укрепва имунната система
• Помага за поддържане на правилните психологически функции
• Благоприятства метаболизма на макронутриентитеПрием: Приемайте по 1 доза(2 капсули), веднъж дневно, за предпочитане с храна.

 
 
Активни съставки на доза % RI*
Betaine HCL 1000 mg -
Choline bitartrate 200 mg -
Vitamin B2 (ryboflavin) 40 mg 2857
Vitamin B6 (pyridoxalo 5'-phosphate P-5-P) 18 mg 1286
Biotin (d-biotin) 2500 µg 5000
Folic acid ((6S) -5-methyltetrahydrofolic acid glucosamine salt - 5-MTHF) 600 µg 300
Vitamin B12 (methylcobalamin) 50 µg 2000

*RI - препоръчителен дневен прием

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!