OstroVit Pharma Vitamin C | Витамин Ц течен, 30 мл.

  • Марка: Ostrovit
7,90 лв.

OstroVit Pharma Vitamin C представлява витамин Ц(аскорбинова киселина), в удобна за прием течна форма. Продуктът е специално предназначен за тези от Вас, които имат проблеми с поглъщането на таблетки или капсули и търсят лесен за дозиране и консумация продукт, богат на витамин Ц.

Vitamin C е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин Ц също така притежава силно антиоксидантно действие, което подобрява здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага и при заздравяването на рани и фрактури. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага и при абсорбирането на желязо. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в канцерогени.

 

           Защо да го приемам?

  • Мощен антиоксидант
  • За здрави зъби,венци и кости
  • Намаля риска от настинки
  • Подсилва имунната система
  • Лесен за прием - течна форма

 

Прием: Приемайте една доза(20 капки), разтворени в течност или директно, сутрин с храната.

 

 
Активни съставки На доза % RI*
Vitamin C 100 mg 125

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. Съхранявайте на сухо и хладно място, след отваряне в хладилник!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!