OstroVit Pharma Vitamin D3 + K2 MK-7 drops | Витамин Д3 и К2, течен, 30 мл.

  • Марка: Ostrovit
31,50 лв.

OstroVit Pharma Vitamin D3 + K2 MK-7 drops представлява висококачествена, хранителна добавка в течна форма, съдържаща витамините D3 и К2. Благодарение на течната си форма, витамините са лесно усвоими и не дразнят стомаха.

Витамините D3 и K2 са мастно-разтворими, изследвани в голяма степен за приноса им за здравето на костите, зъбите и сърдечно-съдовата система. Формулата на KFD Ви осигурява до 2000 IU(50мкг.) витамин D3 и 100мкг. натурален витамин K2 Mk-7 в една доза равна на 2 капки. Към формулата е добавен и друг много важен, мастно-разтворим витамин, а именно витамин Е.

Витамин D3 е от съществено значение за правилното развитие на костите и зъбите. Също така участва в абсорбцията на калций и фосфор. Дефицитът му може да доведе до неправилно развитие на кости и зъби, остеопороза, сърдечносъдови заболявания, автоимунни заболявания, рак и ускоряване на процеса на стареене.

Витамин К2 е най-известен със своята роля в съсирването на кръвта, ползите му обаче далеч надхвърлят тези му функции. Той помага за изграждането на здрави кости и предотвратяване на сърдечни заболявания и рак. Витамин К2 играе също роля за премахване на калция от зони, където не би трябвало да се намира като артериите и меките тъкани. Недостигът му може да доведе до сърдечни заболявания и да увеличи риска от остеопороза.

Повече за витамин К2 можете да научите тук.
 

          Защо да го приемам?

  • Витамин К в естествена форма K2 Mk-7 е най-лесно усвоим
  • Допринасят  за  правилното усвояване на калций от костите
  • Мощен имуностимулант
  • Комбинирането на витамин D3 и К2 спомага за по-доброто им усвояване, отколкото при индивидуален прием
  • С добавен витамин Е
  • Течна форма, лесно усвоима

 

Прием: Разклатете добре преди употреба. Приемайте по една доза=2 капки на ден. Може да ги разтворите на стайна температура в чай, вода или сок.

 

 

ЗабележкаПазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! При прием на антикоагуланти, бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!