OstroVit Supreme Pure Glucosamine | Глюкозамин, 210 гр.

  • Марка: Ostrovit
23,00 лв.

Supreme Pure Glucosamine е висококачествена, хранителна добавка, състояща се единствено от 100% чист Глюкозамин Сулфат! Продукта е микронизиран, което позволява по-доброто усвояване. 

Глюкозамин е органично съединение(аминозахарид), което се среща в много тъкани на тялото ни. Принадлежи към клас съединения наречени Гликозаминогликани. Формата Глюкозамин сулфат се счита за най-добре усвояемата на пазара. Основния източник на Глюкозамин е морска храна, по-точно черупките на ракообразните. Затова е трудно да се набави и се препоръчва да се приема, като хранителна добавка. Основното му действие е да поддържа ставите и съединителната тъкан здрави, както и да оказва противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Глюкозамин се съдържа в големи концентрации в тъканите на здравите хора. С напредване на възрастта концентрацията на глюкозамин в тялото намалява. Намалената способност на организма да синтезира глюкозамин е един от основните фактори за развитие на остеоартрита - едно от най-често срещаните ставно-дегенеративни заболявания.

 

          Защо да го приемам?

  • Повишава здравината на ставите и хрущялите
  • Подобрява мобилността ви
  • Намалява възпаленията и болката в ставите
  • Служи като градивен материал на хрущялната тъкан

 

Прием: Приемайте една доза(1.5 гр.) дневно, около 30 мин. преди хранене. Препоръчва се 6 - 8-седмичен прием.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 210 Grams
Една доза: 1.5 Grams
Дози в опаковка: 140
Препоръчителна дневна доза: 1 

Glucosamine sulfate 1500 mg

 

Други съставки: Glucosamine sulfate, diluents: calcium phosphate, microcrystalline cellulose, anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!