OstroVit Thyroid Aid | Здраве за Щитовидната Жлеза, 90 капсули

  • Марка: Ostrovit
23,00 лв.

OstroVit Thyroid Aid представлява хранителна добавка, специално формулирана за да подпомогне здравето на щитовидната жлеза. Съдържа множество витамини, минерали, антиоксиданти, аминокиселини и билкови екстракти.

Някои от съставките в OstroVit Thyroid Aid са:

Тирозин - аминокиселина, която бива правилното функциониране на щитовидната жлеза. Заедно с йодът са предшественици на Т3 и Т4, благодарение на което, допринася за редуциране на телесните мазнини.

Магнезий минерал и силен антиоксидант, който в комбинация с други вещества може да понижи TSH, да намали увреждането на щитовидната жлеза и дори да ускори възстановяването и.

Ашваганда поддържа функцията на щитовидната жлеза и повишава нивата на тироксин. Той може също така да стимулира производството на Т4. Също така влияе положително върху субклиничен хипотиреоидизъм.

Цинк участва в процеса на пролиферация и влияе върху метаболизма на тиреоидния хормон. Той е компонент на протеините на триодтирониновите рецептори и неговият дефицит засяга нарушаването на свързването на този хормон, което води до нарушения на нивата на Т3.

Селен - е компонент на ензимите, участващи в производството и разпределението на тиреоидните хормони и "антиоксидантните" ензими. Той е ключов компонент на ензима, който превръща Т4 в Т3 в тялото. Без него е невъзможно да се произведе Т3 в достатъчно количество.

Екстракт от японски водорасли е известен с високото си съдържание на естествен йод, който се използва от щитовидната жлеза за синтезиране на двата най-важни хормона Т3 и Т4. Дефицитът на йод може също да повлияе на по-бавния метаболизъм.

Хората с нарушения на щитовидната жлеза или страдащи от автоимунни заболявания като Хашимото са изложени на дефицит на витамин В12. Затова и той присъства в състава на продукта.

Витамин B6 е необходим , за да използва ефективно йода за производство на хормони и увеличаване на усвоимостта на магнезия.  Защо да го приемам?

Съдържа активни вещества, необходими за производството на щитовидните хормони
• Регулира синтеза на хормоните Т3 и Т4
• Подпомага работата на метаболизма
• Коригира когнитивните функции
• Отлично качество
• Ефективен съюзник в борбата за здрава щитовидна жлеза
• Опаковка от тъмно стъкло


Начин на употреба: приемайте по 1 доза( 3 капсули) от OstroVit Thyroid Aid веднъж дневно, за предпочитане с храна.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!