OstroVit Vitamin E Natural Tocopherols | Витамин Е, 90 капсули

  • Марка: Ostrovit
28,00 лв.

OstroVit Vitamin E Natural Tocopherols представлява хранителна добавка съдържаща витамин Е, комплекс от естествени токофероли и коензим Q10. Витамин Е всъщност представлява група от осем вещества, всяко със силни антиоксидантни свойства. Тези вещества се наричат токотриеноли и токофероли (алфа, бета, гама и делта). Първоначално този витамин се е считал за мазнина, която се извлича от растителни източници. Витамин Е е незаменин витамин, което означава, че човешкият организъм не може да го синтезира самостоятелно и затова е необходимо да се приема чрез храна или добавки.  Той участва в синтеза на антикоагуланти, поддържа адекватна пропускливостта на клетъчните мембрани. Също така предпазва от увреждане червените кръвни клетки и улеснява предаването на нервните сигнали в тялото. В допълнение витамин Е играе важна роля в сперматогенезата при мъжете. Изключително важен е за жените по време на бременност тъй като участва правилното развитие на плода. Затова се нарича ''Витамин на Плодовитостта''.

Благодарение на комбинацията от витамин Е и естествени токофероли(d-gamma-tocopherol, d-alfa-tocopherol, d-delta-tocopherol and d-beta-tocopherol) със сквалан от растителен произход, фитостерол, бета-каротен и коензим Q10, въздействието на продукта е всеобхватно и включва борба със свободните радикали, подкрепа за имунната система и намаляване на холестерола.

Недостигът на Витамин Е може да бъде причина за възникването на редица болести като стерилност, менструални проблеми, скъсен живот на червени кръвни клетки, невро-мускулни увреждания и др.

 

Прием: Приемайте една доза на ден, за предпочитане с, или веднага след хранене.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 90 капс.
Една доза: 1 капс.
Дози в опаковка: 90

 

Препоръчителна дневна доза: 1 капсула

Активни съставки на доза % RI*
Natural mixed tocopherol 100 mg -
- d-gamma-tocopherol 25 mg -
- d--alpha-tocopherol 16 mg -
- d-delta-tocopherol 7 mg -
- d-beta-tocopherol 2 mg -
Vitamin E 63.5 mg 529
Plant skwalen 6.58 mg -
Phytosterol 3.29 mg -
Beta-carotene 33 µg -

*RI- препоръчителен прием

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!