Prozis Collagen Concentrate | Колаген, 90 таблетки

  • Марка: Prozis
36,00 лв.

Prozis Foods Collagen представлява продукт, специално създаден, за да се грижи за здравето на ставите и хрущялите. Освен колаген съдържа и Хиалуронова киселина, Хондроитин и МСМ.
Колагенът е протеин, който съставя част от ставния хрущял. Той се произвежда естествено в човешкото тяло, но с напредване на възрастта нивата му в организма намаляват и регенерацията на ставния хрущял се забавя. Също така за активно спортуващи хора е нормално хрущяла да не успява да се регенерира навреме, точно затова идват на помощ добавките за ставна подкрепа. Те подпомагат процеса на възстановяване на ставния хрущял и осигуряват оптимална подкрепа.
Хиалуроновата киселина е важен компонент от съединителната тъкан, тя подпомага производството на колаген, а той от своя страна запазва влажността и еластичността на кожата. Поради тази причина, хиалуроновата киселина се използва от десетилетия за поддържане на красива кожа.
Освен Колаген и Хиалуронова киселина, Prozis Foods Collagen също включва Хондроитин и MSM(метил-сулфонил-метан) в доказано работещи дози. Така с този уникален продукт получавате, синергично работещи съставки в удобна и лесна за прием форма. 
Prozis Foods Collagen е идеален за всички, които имат проблеми със ставите, сухожилията, хрущяли, връзки и дори с кожата.
Продуктът съдържа само доказани съставки в подходящите дози и е сертифициран за качество от независими лаборатории.

 

Повече за колаген може да научите тук.

 

          Защо да го приемам?

  • Повишава здравината на ставите и хрущялите
  • Подобрява мобилността ви
  • Намалява възпаленията и болката в ставите

 

Прием: Приемайте по 3 таблетки на ден с храна. 

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!