Prozis Cutgenic Ripped Fast | Изгаряне на Мазнини за Жени, 10 мл.

  • Марка: Prozis
2,20 лв.

CutGenic Ripped Fast от Prozis беше специално разработен да надхвърли вашите очаквания. Той е предназначен за дамите, но може да се  използва и от мъже! Неговата усъвършенствана формула се състои от 7 активни съставки и е проектирана да осигури цялостно действие, синхронизирано с вашите фитнес цели и пригодност към живота. Да, знаем, че на пазара вече има широк спектър от подобни продукти, но дали резултатите, които те носят, наистина отговарят на очакванията? CutGenic Ripped Fast е тук за да запълни празнината в този сектор. Време е да предприемете действия и да оставите всички оправдания. Вашите цели вече са достижими!
Иновативната формула на CutGenic се основава на най-модерните научни изследвания и най-висококачествените съставки. Тази добавка включва няколко билки, които ако се комбинират с редовни физически упражнения, Ви доближават по-близко до целите Ви. В формулата на CutGenic Ripped Fast е използвана най-съвременна технология и висококачествени съставки.

С превъзходен вкус на Ананас!

 

ПриемРазтворете 1 ампула в 1.5л вода и приемайте през целия ден. За най-добри резултати приемайте по 2 ампули(разтворени в 1.5л вода) дневно.

 

Забележка:
Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!