Prozis Saw Palmetto extract | Сау Палмето, 60 капсули

  • Марка: Prozis
21,00 лв.

Prozis Saw Palmetto extract представлява екстракт от пурпурните плодове на палмата Serenoa repens, дърво, което расте в топлия климат на югоизточния бряг на САЩ. Растението достига до височина от около 2-3 метра. Коренните жители, индианци използвали този екстракт още преди векове. Saw Palmetto е лечебна билка и светът започва да научава все повече за благотворните й ефекти. Последните клинични проувания установяват, че ефектите от екстракта в действителност са много по-силни и интригуващи, отколкото бихме могли да очакваме, особено за спортистите. Сау Палмето е продукт, богат на мастни киселини и фитостероли и е доказал благоприятното си въздействие върху функцията на простата и уринарния тракт. Той подобрява апетита, храносмилането и усвояването на храната. Също така спомага при възпаления на лигавици, хронични бронхиални възпаления, ларингити, астма и туберкулозни ларингити. Най-силният ефект от Сау Палмето е при органите на репродуктивната система, както при жени така и при мъже! Друг ефект на Saw Palmetto Extract е, че уголемява атрофирали органи, като гърди, яйчници и тестиси и намалява хипертрофията на простатата. Това може да бъде обяснено с факта, че функцията на Сау Палмето е да възстановява нормалното състояние на дадения орган - намалява тези, които са нездравословно уголемени и увеличава тези, които са атрофирали. 

Подкрепен от сертификати за качество, издадени от независими лаборатории, съставът на Prozis Saw Palmetto не крие никакви тайни от вас.

 

ПриемПриемайте 2 капсули дневно, за предпочитане с храна

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза.Не се препоръчва за бременни или кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба. 

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!