Pure Nutrition Beef Amino | Tелешки Аминокиселини, 75 таблетки

  • Марка: Pure Nutrition
27,00 лв.

Pure Nutrition Beef Amino представляват 2000мг. чисти, телешки аминокиселини от най-високо качество, в една таблетка! Аминокиселините са главните строителни блокове на протеина. Обикновено се класифицират на заменими и незаменими аминокиселини. Заменимите са тези, които тялото може да произведе само, а незаменимите тялото не може да произведе и задължително трябва да се приемат чрез храната или чрез хранителни добавки. Няколко от заменимите аминокиселини се считат условно за незаменими, което означава, че при определени състояния като наранявания, болести, увеличени стресови нива, интензивно физическо натоварване, тялото не може да ги произвежда в адекватни количества и те задължително трябва да се набавят допълнително. Една от ползите на телешкия протеин е многото високо съдържание на естествен креатин (креатина е най-популярната хранителна добавка за мускулна маса и сила). Хидролизираният телешки протеин е с много ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, но в същото време има много високо съдържание на протеин! Телешкият протеин е с перфектен аминокиселинен профил, като не съдържа никакъв глутен и лактоза. Това го прави идеален суплемент за възстановяване след тренировка или каквато и да е физическа активност! Ето защо телешките аминокиселини са подходящи, както в периодите за покачване на мускулна маса, така и тогава, когато изчистваме подкожните мазнини, но се стремим да запазим обема на изградената с толкова труд и усилия мускулатура.

Чрез Pure Nutrition Beef Amino Вие можете да се възползвате от всички предимства на телешкото месо, като в същото време да избегнете мазнините и холестерола. В допълнение трябва да споменем, че аминокиселинния профил на телешките и суроватъчните аминокиселини е различен. Превес при Beef Amino имат аминокиселините креатин и аргинин. 

 

Прием: Приемайте по една доза(3 таблетки), два до три пъти на ден. Приемайте едната доза непосредствено преди или по време на тренировка.

 

Състав

Информация за продукта
Количество     75 капсули
Производител     PURE NUTRITION
Тип продукт     Аминокиселини
Дозировка
Една доза     3 таблетки
Дози в опаковка     25 дози
Дози на ден     2 дози
Продуктът съдържа
Съставки Телешки протеин (от хидролизиран телешки колаген), екстракт от черен чай, трикалциев фосфат
Калории     26.7 ккал
Аминокиселини     6 g

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!