Pure Nutrition Beta-Alanine | Бета-Аланин, 250 гр.

  • Марка: Pure Nutrition
35,00 лв.

Pure Nutrition Beta-Alanine представлява хранителна добавка на прах, съдържаща 100% Бета Аланин. Бета-аланин е заменима аминокиселина, която в комбинация с Л-Хистидин стимулира увеличаването на Карнозин в мускулите. Увеличената концентрация на Карнозин повишава издръжливостта на мускулите. Забавя усещането за умора и намалява натрупването на млечна киселина по време на тренировка. Бета Аланинът е изключително подходящ за активно спортуващи, които се нуждаят от повече издръжливост и в същото време искат да забавят усещането за умора в мускулите. Приет преди тренировка, Beta Alanine намалява до минимум загубите на мускулна маса, като своевременно елиминира умората и повишава издръжливостта на тялото, по време на тежко физическо натоварване. Повишава спортните постижения и резултати, особено в силовите дисциплини. След като карнозинът е толкова ефективен, защо да не се приема директно, вместо неговия прекурсор Beta-Alanine?  Редица вещества, които съществуват в тялото, се усвояват много трудно, приемани от външен източник. В такъв случай по-подходящо е да се приемат техните естествени прекурсори, които впоследвие се синтезират в крайния продукт. Карнозинът се разрушава лесно в храносмилателния тракт и много малка част от него, достига мускулите. Затова приемът на Beta-Alanine е далеч по-ефективен.

Beta Alanine е най-подходящ за силно напреднали и професионални атлети, които са подложени на тежки и продължителни натоварвания. За максимални резултати, комбинирайте бета-аланин с креатин.

 

         Защо да го приемам?

  • Увеличава нивото на Карнозин в мускулите
  • Увеличена мускулна сила
  • Подобрено възстановяване
  • Увеличена ефективност на кислорода
  • Спомага за изгарянето на подкожните мазнини
  • Повишава издръжливостта

 

Прием:  Приемайте по една доза(2 гр.), до два пъти на ден, с течност по ваш избор, около 30 минути преди тренировка.

 

Състав

Информация за продукта
Количество 250 гр.
Производител PURE NUTRITION
Тип продукт Бета аланин
Дозировка
Една доза 2 гр.
Дози в опаковка 125 дози
Дози на ден 2 дози
Продуктът съдържа
Аминокиселини 2000 мг.
Хранителни стойности
Калории 8 ккал

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!