Pure Nutrition Black Jack | Преди тренировка, 375 гр.

  • Марка: Pure Nutrition
79,00 лв.

Предтренировъчния продукт Black Jack на Pure Nutrition е може би най-добрият на пазара в момента! Това не е просто поредният азотен бустър. В него са вложени четирите основни елемента, за да може всяка Ваша тренировка да бъде разбиваща, да постигнете резултатите, за които мечтаете. 

Първата основна съставка в Black Jack е aргинин aлфа-кетоглутарат (ААКГ)

Tова е най-ефективната и потентна форма на аргинина. Научните изследвания са доказали, че в свободна форма аргинина се усвоява в твърде малък процент за да оптимизира максимално азотния баланс и да доведе до необходимия приток на кръв и хранителни вещества в мускулната тъкан. Този проблем е решен с патентованата формула ААКГ. За разлика от аргинина, ААКГ се усвоява почти напълно в организма, действа в целия си потенциал и прави това, което се очаква – достатъчно ефективно стимулиране на азотния оксид, плътност на мускулатурата, зверски напомпвания и пръскащи се вени.

Стимулатори на нервната система

Растежа на мускулите и работоспособността им пряко зависи от състоянието на нервната система. Мозъка ви казва, че не може да вдига по-големи тежести, че не може да направи допълнителните повторения, които толкова искате. Нашият съвет в случая е да го накарате да ''замълчи''. Надали думите ще бъдат достатъчни, но това може успешно да стане чрез използването на стимулатори нанервната система, като Кофеин, Йохимбин, Фенилетиламин и Н-Ацетил тирозин.Всяка от тези съставки ще ви дава повече увереност, повече концентрация и повече желание. Стимулирането на нервната система ще Ви накара да повярвате, че можете да вдигнете тези железа и Вие ще направите точно това, без съмнение и колебание.

Третата основна съставка в Black Jack е Креатин Монохидрат - една от малкото практически доказали се съставки. С мего, Black Jack ще ви даде необходимия източник на енергия, за да може да вдигате повече тежести в повече серии. Чрез засилването на синтеза на АТФ (Аденозин Три-Фосфат), основната единица енергия за клетките, ще получите повече мощ за по-кратко време, което означава повече килограми работоспособност в рамките на една тренировка. Креатина ще увеличи вашата сила, бивайки една от най-добрите съставки за покачване на мускулната маса. Винаги може повече, както повече дискове на щангата, повече повторения с нея, така и повече мускули по това крещящо за промяна тяло.

Последният компонент във формулата на Pure Nutrition, но не и по важност е Бета-АланинМускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост. Способността на Бета-Аланина да намаля мускулната умора, ще Ви кара да се чувствате свежи и готови за нови изпитания върху физиката си. Така ще имате възможността да тренирате по-усилено за по-кратко време, да правите повече серии и да подържате стабилно и изтощаващо кардио.

 

 

ПриемПриемайте от 1 до 2 мерителни лъжици 30-45 мин преди тренировка, съобразно индивидуалната толерантност към продукта. Винаги започвайте с половин или една мерителна лъжица. Не превишавайте дозата от две мерителни лъжици в рамките на 24 часа.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 12.5 g
Дози в опаковка 30 дози
Дози на ден 1 доза
Продуктът съдържа
Фенилетиламин Хидрохлорид 100 mg
Цитрулин малат 500 mg
Бета аланин 2 g
Креатин монохидрат 1 g
Л-тирозин 750 mg
Л-аргинин 500 mg
Аргинин алфа-кетоглутарат 500 mg
Л-цитрулин 2 g
Холин Битартрат 250 mg
Л-теанин 70 mg
Витамини
Витамин Б 6 - Пиридоксин 10 mg
Витамин Б 3 - Ниацин 25 mg
Други
Теобромин 70 mg
Кофеин 300 mg
Горчив портокал

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място! Да не се употребява от деца, бременни и кърмещи!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!