Pure Nutrition CLA | Свързана Линолова Киселина, 100 дражета

  • Марка: Pure Nutrition
25,00 лв.

CLA на Pure Nutrition е свободен от стимуланти и термогени, като във всяко драже има 800 грама свързана линолова киселина (conjugated linoleic acid – CLA). В малки количества CLA се намира в месото и млечните продукти, а приема в умерени дози във вид на добавка спомага термогенезата. Това е процес, при който в тялото се произвежда топлинна енергия и който ускорява метаболизма и спомага за изгарянето на повече калории и телесни мазнини. CLA е полезен и с това, че повишава инсулиновата чувствителност и подпомага чревната микрофлора. Тъй като CLA на Pure Nutrition не съдържа стимуланти, той се комбинира добре с всякакви други добавки, като особено добра синергия постига с предтренировачни продукти или други добавки за изгаряне на мазнини. 

CLA е уникална полиненаситена мастна киселина. Изследванията показват, че добавянето на 2-3 грама CLA на ден спомага за намаляване на телесните мазнини дори и при редовно трениращи атлети. Ефектът се дължи на блокирането на действието на липопротеин липаза (LPL) – ензим, необходим за задържането на мазнини в организма. По този начин тялото е стимулирано да изгаря мазнините и да ги трансформира в енергия. При активно спортуващите CLA подпомага натрупването на мускулна маса дори без промяна в режима на тренировки и хранителния режим. Механизмите, чрез които CLA действа са все още обект на проучвания, но съществуват доводи, че CLA стимулира изразяването на гените, отговорни за производството на UCP протеини – протеини, които обикновено се съдържат в клетъчната митохондрия и подпомагат термогенезата.  Допълнителните ползи от CLA включват повишаване на инсулиновата чувствителност и, респективно, регулирането на кръвната захар. 

CLA се приема добре от човешкия организъм и е признат за безопасна хранителна добавка от Службата по храните и лекарствата на САЩ (FDA).

 

          Защо да го приемам?

  • Подпомага загубата на телесни мазнини и ускорява метаболизма
  • Спомага запазването и изграждането на мускулна маса
  • Формула, несъдържаща стимуланти
  • Висока доза (800 mg) във всяко драже
  • Произведен в сертифицирана с cGMP фабрика
  • Произведен в Германия от чисти, активни и безопасни съставки

 

ПриемЗапочнете с 2-3 дражета CLA, приети на гладно около 30 минути преди хранене. В последствие може да увеличите дозата до 4 дражета на ден за по-бързи резултати. В първите няколко дни от старта на приема при някои хора се наблюдава метеоризъм, дължащ се на промяната в чревната флора. Този дискомфорт бързо отминава с привикването на организма към приема на CLA.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 1 драже
Дози в опаковка 100 дози
Дози на ден 3 дози
Мастни киселини
CLA - Омега 6 мастна киселина 800 mg

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!