Pure Nutrition Glucosamine+Chondroitin+MSM | Здраве за Стави и Хрущяли, 150 капсули

  • Марка: Pure Nutrition
65,00 лв.

Pure Nutrition Glucosamine+MSM+Chondroitin представлява хранителна добавка, подпомагаща изграждането и възстановяването на ставите и хрущялите. Препоръчва се на активни спортисти, възрастни хора и всички, които искат да запазят ставите си здрави. 

Глюкозаминът представлява амино-монозахарид, който се съдържа в човешкото тяло. Той се използва при изграждането на всичките ни стави и хрущяли. При наличието на достатъчно глюкозамин в организма се изграждат и възстановяват по-бързо ставите, хрущялите и съединителната тъкан. С възрастта производството му намалява, вследствие на което се получава износване на ставите, което е свързано с ограничено и болезнено движение по време на физическите натоварвания. Това налага да се приема под формата на хранителна добавка.

Хондроитинът представлява гликозамингликан и е съществен елемент в грижата за хрущялната тъкан. Той е едно от основните вещества в структурата на хрущялната тъкан, като свойствата му са да помага за обмяната на веществата в тях и за поддържането на оптимално количество вода. Формулата е подходяща за всички, независимо дали се оплакват от болки в ставите или не. Хондроитинът е почти задължителен суплемент за всеки активен спортист, както и за хората в напреднала възраст. Той допринася и за поддържане на синовиалната хомеостаза, като стимулира производството на хиалуронова киселина, а това е от съществено значение за нужния вискозитет на синовиалната течност. 

Метилсулфонилметан (МСМ), богат източник на органична сяра, който допълва действието на глюкозамин сулфат и хондроитин сулфат, подобрява усвояването и засилва действието им. МСМ се съдържа в структурата на съединителната тъкан. Той насърчава синтеза на протеини и повишава мускулната сила и енергия. Тази съставка има свойства да стимулира метаболизма и да подпомогне детоксикацията на организма

 

          Как действа?

  • Подобрява здравето на съединителната тъкан
  • Ускорява процесите на възстановяване
  • Облекчава ставни болки
  • Силно противовъзпалително действие
  • Подходящ за силови спортисти

 

Прием: Приемайте по една доза(5 капсули) на ден, по време на хранене.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!