Pure Nutrition 100% Glutamine | Глутамин, 250 гр.

  • Марка: Pure Nutrition
35,00 лв.

Глутамин е най-разпространената аминокиселина в човешкото тяло и не случайно бива наричана ''Краля на аминокиселините''. 60% от аминокиселините в свободна форма в скелетната мускулатура и 20% от тези циркулиращи в кръвта са съставени от глутамин. Глутаминът играе изключително важна роля в редуцирането на мускулната умора и възстановяването на разкъсаните мускулни влакна след тежки физически натоварвания. Изследванията сочат, че след интензивна тренировка, нивата на глутамин в тялото спадат с около 50% и може да са нужни до 6 дни за да се възстановят напълно. През това време може да бъде загубена трудно качената чиста мускулна маса и сила, а това е нещо което не бива да позволяваме да се случва!

Как Ви помага?

Възстановяването на високи нива на глутамин в тялото помага за бързо възстановяване на мускулната тъкан. 100% Pure Glutamine стимулира усвояването на хранителни вещества, регулира протеиновия синтез и подсилва имунната система. Глутамин повишава естествената секреция на хормона на растежа, ако се приема преди сън вечер. А без достатъчно хормон на растеж няма синтез на нови мускулни влакна. Глутаминът на Pure Nutrition е с фармацевтично качество и е напълно микронизиран, което ще Ви помогне да го усвоите много по-лесно.

 

Прием: Приемайте една чаена лъжица с връх (5 грама) в около 150-200 мл. вода. В периоди на високоинтензивни тренировки и силен стрес върху тялото, приемайте до 3 дози на ден. Най-ефективен е приема на глутамин преди и след тренировка или преди сън. При възможност приемайте винаги с някаква храна за по-добро усвояване.

Научете повече за Глутамин Тук

  

Състав:

Дозировка
Една доза 5000 mg
Дози в опаковка 50 дози
Дози на ден 2 дози
Продуктът съдържа
Съставки Микронизиран л-глутамин
Хранителни стойности
Калории 21 ккал
Аминокиселини
Л-Глутамин 5 g

 

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!