Pure Nutrition Tribulus 1000 mg | Трибулус, 100 таблетки

  • Марка: Pure Nutrition
42,00 лв.

Трибулус Терестрис е билка, известна още като ''бабини зъби”. От дълбока древност, растението се   използва  като тоник и стимулатор на виталитета. Трибулус дължи свойствата си на съдържащите се в него стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди и протодиосцин. Именно заради тези съставки, растението има способността да увеличава нивата на половите хормони по естествен път. Билката стимулира предния дял на хипофизата, в следствие на което се увеличава нивото на лутеинизиращия хормон, а в резултат на това се повишава количеството на  свободния тестостерон в тялото. В последните десетилетия се утвърждава като един от водещите суплементи на пазара за спортисти. Като тестостеронен стимулатор, спомага за засилване на анаболните процеси в тялото - изграждане на нови тъкани. Освен покачване на мускулна маса, билката спомага за дефинирането и плътността на мускулите, както влияе и вирху силовите постижения. Tribulus Terrestris подпомага либидото и сексуалното желание, увеличава сексуалната издръжливост, използва се против импотентност и хормонални дисбаланси. Oказва положителен ефект върху спермогенезата, спомагайки за производството и качеството на семенна течност.

Въздейства цялостно върху тялото, като стимулира неговото възстановяване. Други положителни ефекти на билката са по-качествено наспиване, ускорен метаболизъм, адаптиране към стресови ситуации, цялостно възстановяване след тежки физически натоварвания.

Научете повече за тестостерон тук

 

Прием: Приемайте 2-3 таблетки дневно преди, или по време на хранене. Приемайте отделните капсули минимум през 8 часа.

 

Състав:

Дозировка
Една доза 1 таблетка
Дози в опаковка 100 дози
Дози на ден 3 дози
Билки
Трибулус Терестрис 1000 mg

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза! Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!