Ronnie Coleman Yeah Buddy | Предтренировъчен бустър, 270 гр.

  • Марка: Ronnie Coleman
49,00 лв.

Ronnie Coleman Yeah Buddy е върховният предтренировъчен стимулант! Оригиналният Yeah Buddy разтърси света на предтренировъчните стимуланти, доставяйки ''луда'' енергия от само една лъжичка и то без последващата ''дупка'', както при повечето препарати. Версия 2 е тук и е по-добра от всякога! Включва най-новите съставки за енергия и фокус на пазара -Dynamine™ ! Комбиниран с Teacrine® Ви предоставя нива на енергия и фокус, каквито не сте изпитвали преди!

Dynamine™ е най-новата съставка за енергия и фокус на пазара. Тя сдържа Метилберин - алкалоид, който се среща в листата на чай Куча. Има подобна молекулярна структура, като Теакрин и действа по подобен начин в тялото, като активира ключови рецептори и невротрансимтъри, и по този начин повишава енергията и фокуса. За разлика от други стимуланти, обаче Метилберин прави всичко това без да повишава пулса и кръвното налягане!

 

Прием: Приемайте по една лъжичка преди тренировка. Не приемайте повече от една доза на 24 часа!

 

Хранителна добавка
Съдържание: 270 гр.
Една доза: 1 лъжичка 9 гр.
Дози в опаковка: 30

Total Carbohydrates <1g
L-Citrulline Malate (2:1) 4000мг
Beta-Alanine 2000мг
Choline Bitartrate 550мг
Sustained Release Caffeine Blend 420мг
Caffeine Anhydrous and Encapfeine  
--  
Theacrine 100мг
(Kucha Tea Leaf)(Camilla assamica var. kucha)  
--  
Kucha Tea Extract 100мг
(Leaf)(Camilla assamica var. kucha)  
--  
Adhatoda Vasica (whole plant) extract 50мг

71.00


Other Ingredients: Natural & Artificial Flavors, Sucralose (sweetener), Calcium Silicate (anti-caking agent), Silica (anti-caking agent) & FD&C Red #40 (colour).

Allergen Warning: Manufactured on equipment which processes products containing milk, egg, soybeans, shellfish, wheat and tree nuts.

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната, дневна доза.  Да не се употребява от бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!