SAN Glucosamine & Chondroitin with MSM | Глюкозамин и Хондроитин с МСМ, 180 таблетки

  • Марка: SAN Nutrition
110,00 лв.

Този страхотен продукт на SAN Nutrition съдържа едни от най-важните елементи за здравето на костите и ставите Ви! Естествено става въпрос за Глюкозамин, Хондроитини МСМ

Глюкозамин се съдържа естествено в човешкото тяло и се използва за изграждане на ставите. Той е отговорен за по-бързото изграждане на ставите, хрущялите и съединителните тъкани. С напредването на възрастта и с прекомерното натоварване на ставите, глюкозаминът намалява и трябва да бъде приеман като хранителна добавка. Намалените нива на глюкозамин водят до болка и износване на ставния хрущял.

Хондроитин е една от главните съставки на хрущялите. Той спомага задържането на вода и хранителни вещества и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е кръвоснабден.

МСМ или Метилсулфонилметан е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Той не се съдържа в храни, които са съхранявани определен период от време или обработвани по различен начин. MSM се свързва с влагата и при дехидратация изчезва с нея. Изследвания показват, че MSM скоро ще бъде ефективно средство не само в борбата с артрита, но и с други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан.

 

           Защо да го приемам?

  • Повишава здравината на ставите и хрущялите
  • Подобрява мобилността ви
  • Намалява възпаленията и болката в ставите

           За кого е подходящ?

  • Спортуващи и неспортуващи хора от всякакви възрасти
  • Подходящ за дългосрочна употреба
  • Идеален за комбинация с хиалуронова киселина, колаген, босвелия и други хранителни добавки и билки, подобряващи здравето на стави, хрущяли и сухожилия.

 

 

ПриемПриемайте една доза(3 таблетки) на ден с храна.

 

 

Състав:

Дозировка
Една доза 3 таблетки
Дози в опаковка 60 дози
Дози на ден 1 доза
Минерали
Метилсулфонилметан (MSM) 1.2 g
Други
Глюкозамин сулфат 1.5 g
Хондроитин сулфат 1.2 g

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!