Scitec Nutrition Joint-X | Защита на Ставите, 100 капсули

  • Марка: Scitec Nutrition
34,00 лв.

Scitec Joint-X е специално разработена формула за защита, здравето на стави, хрущяли и сухожилия.  Съдържа едни от най-важните елементи за здравето на ставите, а именно ГлюкозаминХондроитини МСМ. От Scitec Nutrition са добавили във формулата и супер важния Колаген(желатин)

Глюкозамин се съдържа естествено в човешкото тяло и е отговорен за по-бързото изграждане на стави, хрущяли и съединителни тъкани. С напредването на възрастта и с прекомерното натоварване на ставите, глюкозаминът намалява и трябва да бъде приеман като хранителна добавка. Намалените нива на глюкозамин водят до болка и износване на ставния хрущял.

Хондроитин е една от главните съставки на хрущялите. Той спомага задържането на вода и хранителни вещества и за безпроблемното придвижване на молекулите през хрущяла, тъй като той не е кръвоснабден.

МСМ или Метилсулфонилметан е естествена форма на органична сяра, която се съдържа в тъканите на всички живи организми. Той не се съдържа в храни, които са съхранявани определен период от време или обработвани по различен начин. MSM се свързва с влагата и при дехидратация изчезва с нея. Изследвания показват, че MSM скоро ще бъде ефективно средство не само в борбата с артрита, но и с други болести, които водят до дегенерация на съединителната тъкан.

Колагенът е най-разпространеният протеин в тялото ни, като е от съществено значение за поддържането на здрава кожа, коса, нокти, свързваща тъкан и кости. Той се произвежда от тялото ни, но с напредване на възрастта, количеството и качеството му започва да намалява. И тогава се появяват симптоми, като набръчкване на кожата, чупещи се нокти, късаща се лесно коса и болки в ставите.

 

Прием: Приемайте по една капсула, четири пъти на ден, с храна.

 

Състав

Дозировка
Една доза 4 капсули
Дози в опаковка 25 дози
Дози на ден 1 доза
Минерали
Метилсулфонилметан (MSM) 200 mg
Други
Глюкозамин сулфат 1024 mg
Хондроитин сулфат 324 mg
Колаген 500 mg

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!