Scitec Nutrition ZMB6 | Цинк - Магнезий - Витамин B6, 60 капсули

  • Марка: Scitec Nutrition
23,00 лв.

Scitec Nutrition ZMB6 представлява високоефективна комбинация от цинк, магнезий и витамин В6, която оптимизира общото физическо състояние и хормоналния баланс, поддържа нивата на тестостерона в максималните здравословни граници, подобрява възстановяването след тренировка. Участва в производството на енергия и метаболизма на въглехидратите и мазнините, и спомага за поддържането на оптимален електролитен баланс.Накрая, но не на последно място, подобрява сексуалната мощ и репродуктивните възможности. Интензивното физическо натоварване, непълноценното хранене, липсата на сън и влошеното състояние на околната среда са все фактори, които могат да увеличат риска от недостиг на ключови минерали и витамини като цинк, магнезий и витамин Б6. ZMB6 е създаден, за да ви помогне да се справите с този дефицит. Той оптимизира анаболните хормонални нива, подобрява възстановяването след тренировка и в допълнение се грижи за вашият спокоен и пълноценен сън.

 

          Защо да го приемам?

  • Стимулиране на производството на тестостерон
  • Повишава на издръжливостта и намалява на умората
  • Повишава либидото и потентността 
  • Оптимални нива на енергията и метаболизъм на въглехидрати и мазнини
  • Подкрепа за нормалното функциониране на нервната и имунната система
  • Оптимизиране на когнитивните и физиологичните функции
  • Поддържа здравето на зрението, костите, косата, ноктите, кожата и зъбите
  • Необходим за нормалното клетъчно делене, синтеза на ДНК, формирането на червени кръвни телца и защитата на клетките от оксидативния стрес.

 

Прием: За възрастни, приемайте по 2 капсули на ден 30 минути преди сън. За жени и младежи, препоръчителната дневна доза е 1 капсула 30 минути преди лягане. Винаги приемайте на гладен стомах и избягвайте приема на ZMB6 в комбинация с, или в рамките на 2 часа след консумирането на храни или суплементи с високо съдържание на калций.

 

Хранителна добавка
Съдържание: 60 капсули
Една доза: 2 капс.
Дози в опаковка: 30

Цинк 30 мг
Магнезий 450 мг
Витамин B6 11 мг


Other Ingredients: Magnesium Oxide, Bovine Gelatin, Zinc Sulfate Monohydrate, Pyridoxine HCI, Colors (Titanium Dioxide, Black Iron Oxide, Indigotine), Bulking Agent (Microcrystalline Cellulose), Glazing Agent (Shellac).

 

Забележка:
Пазете далеч от деца!
Съхранявайте на сухо и хладно място!

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!