SFD Bacopa Monnieri | Бакопа Мониери, 90 таблетки

  • Марка: SFD
22,00 лв.

SFD Bacopa Monnieri e хранителна добавка съдържаща екстракт от Бакопа Мониери.

Bacopa Monnieri е традиционно използвана билка в аюрведичната медицина в продължение на векове поради способностите и да подпомага работата на нервната система, да повишава когнитивния капацитет и да изостря на паметта. През последните тридесет години се провеждат множество клинични проучвания върху билката, които показват обнадеждаващи резултати.
Тримесечно проучване, проведено от австралийски учени установяват, че Бакопа може да подобри възможността за учене, и паметта. Проучвания и върху животни показват, че Bacopa Monnieri има потенциала да поддържа психичната функция при стрес. Ефектите на екстракта от Bacopa Monnieri могат отчасти да бъдат обяснени с антиоксидантната защита на важни обработващи центрове в мозъка - предният кортекс, стриатум и хипокампус. Екстрактът от растението също спомага за насърчаване на синаптичната активност и невротрансмисията в мозъка.

 

           Защо да го приемам?

  • Подобрява концентрацията и паметта
  • Облекчава симптомите при стрес
  • Намалява умората
  • Стандартизиран за 50% бакозиди
  • Подпомага процесите на клетъчно обновяване и регенерация

 

Прием:  Приемайте по една таблетка дневно след хранене. Препоръчителен е приемът в първата част на деня или 30мин. преди умствена дейност или тренировка. Не се препоръчва приемът на празен стомах, тъй като може да има разхлабващ ефект.

 

 

Забележка: Пазете далеч от деца! Съхранявайте на сухо и хладно място! Не е заместител на балансираното и разнообразно хранене. Не превишавайте препоръчаната дневна доза. Не се препоръчва за бременни и кърмещи! Затваряйте добре след всяка употреба.

Подобни продукти

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!